Opkalds-ID

Funktionen er ikke tilgængeligt i alle områder.

Kun tilgængelig i Kaspersky Plus og Kaspersky Premium.

Opkalds-ID-komponenten kan fortælle dig, hvem der ringer fra et ukendt nummer. Telefonnumre kontrolleres ved hjælp af telefonnumredatabaser i Kaspersky Who Calls-appen. Hvis der findes et nummer i databaserne, viser skærmbilledet for indgående opkald information om dette nummer, f.eks. navnet på den organisation, som nummeret er registreret for.

Hvis en spammer ringer, viser skærmen en spam-indikator. Så er det op til dig, om du vil tage telefonen eller ej. Du kan konfigurere spam-opkald til altid at være blokeret. Alle indgående spam-opkald bliver derefter automatisk skjult.

For at bruge nummervisning skal du downloade og installere Kaspersky Who Calls-appen til Android eller iOS.

Sådan downloader og installerer du Kaspersky Who Calls